Mums!
Till själva browniebotten behöver du:
2 1/2 dl strösocker
2 ekologiska ägg
100 gram smält smör
1 dl vetemjöl
3 msk kakao
1 nypa salt
Till lager två behöver du:
1 dl slät jordnötskräm
1 burk med marscmallowfluff
Till lager tre behöver du:
1 burk karamelliserad mjölk
270 gram salta jordnötter
Till topping:
300 gram mjölkchoklad
Gör så här:
Ställ ugnen på 175 grader.
Ta fram en skål och rör ihop socker och ägg med en slev, vispa inte.
Blanda de torra ingredienserna och vänd ner i smeten tillsammans med smöret. Rör tills du har en slät smet.
Täck en avlång sockerkaksform med bakplåtspapper cirka 32 lång och 12 cm bred form hade jag.
Häll upp smeten och grädda kakan i mitten på ugnen i cirka 12-15 minuter. Kakan ska ha stannat till sig, men fortfarande vara dallrig i mitten. Låt kakan svalna en timme innan du gör lager nummer två.
Lager nummer två:
Använd rumsvarmt jordnötssmör, eller värm upp snabbt i micron,
Blanda väl och fördela över brownie:n. Ställ svalt gärna någon timme innan du gör det sista lagret.
Lager nummer tre:
Rör ihop jordnötter med karamelliserad mjölk.
Och fördela över kakan. Och ställ svalt igen, gärna en timme eller två.
Smält chokladen i micro eller över vattenbad.
Och fördela ut den över kakan. Låt svalna någon timme innan du skär upp den.
Denna är busenkel att baka och farligt GOD.
❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
Missa inte alla fina höstkläder just nu hos Bubbleroom,
KLICKA HÄR
Och vad ska man göra med marshmallowfluffet?
Bred ut över brownien, när den svalnat.