INNEHÅLLER ANNONSLÄNK

JÄTTECOOKIE BAKAD I GJUTJÄRNSPANNA

Choklad, pekannötter och kolasås. Kan det bli godare ?

Du behöver:
200 gram mjölkchoklad
200 gram smör
2 dl brunt farinsocker
1 1/2 dl strösocker
1 ägg
5 dl vetemjöl
1 1/2 tsk bikarbonat
2 tsk vaniljsocker
1 nypa salt
50 gram pekannötter
smör + ströbröd till pannan

Gör så här:
Sätt ugnen på 175 grader.
Smöra och bröa gjutjärnspannan. Grovhacka chokladen och tärna smöret.
Lägg i en bunke och tillsätt farinsocker & strösocker.
Vispa ihop med elvisp sedan räcker det att du rör ner resten av ingredienserna. Toppa med pekannötterna i slutet. Grädda i nedre delen av ugnen i cirka 30- 35 minuter, eller tills kakan fått fin färg.
Låt den svalna innan du serverar den med glass och kolasås.

❤️  ❤️ ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  
Missa inte alla fina höstkläder hos Cellbes.
KLICKA HÄR


8
Prenumerera
Notis om

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Paulina Leffler
2 månader sedan

Ser smaskig ut! Hur stor diameter på pannan?

Veronica
2 månader sedan

Hur stor diameter på pannan?

Maria
2 månader sedan

Hej Jenny!
Du la upp en bild för några dagar sedan med ris och grönsakspytt, tyckte det såg så gott ut 🙂 Du har inte receptet på den rätten? 🙂

Idun
2 månader sedan

Den ska jag baka till min syster.

Idun
2 månader sedan

Är den god med glass?🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦

Nästa inlägg

LAKRITSSNITTAR

5
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x