INNEHÅLLER ANNONSLÄNK

JÄTTECOOKIE BAKAD I GJUTJÄRNSPANNA

Choklad, pekannötter och kolasås. Kan det bli godare ?

Du behöver:
200 gram mjölkchoklad
200 gram smör
2 dl brunt farinsocker
1 1/2 dl strösocker
1 ägg
5 dl vetemjöl
1 1/2 tsk bikarbonat
2 tsk vaniljsocker
1 nypa salt
50 gram pekannötter
smör + ströbröd till pannan

Gör så här:
Sätt ugnen på 175 grader.
Smöra och bröa gjutjärnspannan. Grovhacka chokladen och tärna smöret.
Lägg i en bunke och tillsätt farinsocker & strösocker.
Vispa ihop med elvisp sedan räcker det att du rör ner resten av ingredienserna. Toppa med pekannötterna i slutet. Grädda i nedre delen av ugnen i cirka 30- 35 minuter, eller tills kakan fått fin färg.
Låt den svalna innan du serverar den med glass och kolasås.

❤️  ❤️ ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  
Missa inte alla fina höstkläder hos Cellbes.
KLICKA HÄR


7
Prenumerera
Notis om

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Paulina Leffler
25 dagar sedan

Ser smaskig ut! Hur stor diameter på pannan?

Veronica
25 dagar sedan

Hur stor diameter på pannan?

Maria
25 dagar sedan

Hej Jenny!
Du la upp en bild för några dagar sedan med ris och grönsakspytt, tyckte det såg så gott ut 🙂 Du har inte receptet på den rätten? 🙂

Idun
22 dagar sedan

Den ska jag baka till min syster.

Idun
16 dagar sedan

Är den god med glass?🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦

Nästa inlägg

LAKRITSSNITTAR

5
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x