Choklad, pekannötter och kolasås. Kan det bli godare ?
Du behöver:
200 gram mjölkchoklad
200 gram smör
2 dl brunt farinsocker
1 1/2 dl strösocker
1 ägg
5 dl vetemjöl
1 1/2 tsk bikarbonat
2 tsk vaniljsocker
1 nypa salt
50 gram pekannötter
smör + ströbröd till pannan
Gör så här:
Sätt ugnen på 175 grader.
Smöra och bröa gjutjärnspannan. Grovhacka chokladen och tärna smöret.
Lägg i en bunke och tillsätt farinsocker & strösocker.
Vispa ihop med elvisp sedan räcker det att du rör ner resten av ingredienserna. Toppa med pekannötterna i slutet. Grädda i nedre delen av ugnen i cirka 30- 35 minuter, eller tills kakan fått fin färg.
Låt den svalna innan du serverar den med glass och kolasås.
❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
Missa inte alla fina höstkläder hos Cellbes.
KLICKA HÄR
Ser smaskig ut! Hur stor diameter på pannan?
Hur stor diameter på pannan?
Hej Jenny!
Du la upp en bild för några dagar sedan med ris och grönsakspytt, tyckte det såg så gott ut 🙂 Du har inte receptet på den rätten? 🙂
Den ska jag baka till min syster.
Är den god med glass?🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦