INNEHÅLLER ANNONSLÄNK

FESTMARÄNGER

Stora sega maränger skojar man inte bort. Löjligt gott!

Det här behöver du:
7 äggvitor
5 1/2 dl strösocker
100 gram fin mörkchoklad

Gör så här:
Sätt ugnen på 125-130 grader (varmluft) Knäck 7 ägg och ta vitan till ett rostfritt kärl.
Kärlet har över ett hett vattenbad, vispa i sockret och vispa smeten tills den är luftig och fluffig och den ska bli varmare än fingerljummet cirka 50- 60 grader. Ta sedan bort kärlet och fortsätt vispa smeten tills den svalnar. Låt chokladen smälta över ett vattenbad, sen ska du ringla ned chokladen i smeten, vänd bara i den försiktigt. För då blir chokladkontrasten vackrare. Klicka upp marängsmeten med stora skedar – ca 9- 10 stycken. Låt stå i mitten på ugnen i ca 50-55 minuter. Låt svalna något innan det är dags att servera.

❤️  ❤️ ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  
Missa inte alla SÖTA kläder just nu hos Bubbleroom, 
KLICKA HÄR

6
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

SOCKERBULLAR DE GODASTE AV DE GODASTE

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x