.
Det här behöver du till 4 personer :
600 gram putsad fläskfile
1 msk tomatpure
1 burk med små champinjoner
1/2 msk kinesisk soya
1 msk oxfond
1/2 riven vitlöksklyfta
1 tsk sambal oelek
200 gram philadelphia
2 dl creme fraiche
1 tsk med rödvinbärsgele
.
Serveras med ris eller pasta
.
Så här gör du :
Putsa filen, skär upp den i lagom stora medaljonger , och stek upp den i smör.
Rör ner tomatpure och låt fräsa runt. Öppna burken med svamp och låt rinna av, vänd ner svampen. Vänd ner philadelphiaost, crème fraiche, riv ner vitlöken blanda i soja, oxfond, och smaka till sambal oelek, . Låt sjuda på svag värme och smaka ev. av med lite salt och peppar.
❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
Och dagen tips från mig till dig….. Missa inte alla vårnyheter hos Bibbleroom
KLICKA HÄR