INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

DIGESTIVTÅRTA MED KOLA & FÄRSKA BÄR

Godmorgon raringar,
Hoppas ni har det fint i Sommarsverige. Här har vi haft en lugn och chill helg, med svampplockning och restaurangbesök.

Det här behöver du :
1 burk karamelliserad mjölk ( finns bland bakprodukterna i din butik )
100 gram smör
250 gram digestivkex
1 liter färska bär
1 1/2 dubbeldaim
3 dl vispgrädde

 Gör så här:

Klä insidan av en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter (för 8 bitar), med plastfolie. Smält smöret. Mixa digestivekexen i en matberedare. Häll i smöret och mixa lite till. Tryck ut blandningen på bottnen av formen. Ställ i kylen 1 timme. Rensa och dela jordgubbarna. Finhacka daimen. Vispa grädden fast och blanda med 2/3 av daimkrosset. Lossa kanten från bottnen. Lyft upp den, dra försiktigt bort plasten och lägg bottnen på ett fat. Bred på kolakrämen (  den karamelliserade mjölken) . Spritsa eller bred daimgrädden över. Ställ kallt fram till servering.
Vid servering: Toppa med färska bär och resterande daimkross.

❤️  ❤️ ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️ 

Här kommer söndagstipset i samarbete med Bubbleroom. För just nu är det massa nyinkomna höstnyheter. Klicka här

Klicka här

9
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

FRÄSCH SALLAD MED KASSLER OCH PASTAPENNOR

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x