INNEHÅLLER ANNONSLÄNK

VECKOMATSEDEL

Varsågoda här kommer veckomatsedlen.
*

Måndag : Fajitaslasagne
Tisdag Lax med krämigt gräslökstäcke (LCHF)
Onsdag Soppa med smak av sparris & Broccoli
Torsdag
Pastasås med tre sorters ost
Fredag
Fläskfilegryta med champinjoner


Det här behöver du : 
700 gram fläskfile / ytterfile
1 msk tomatpure
1/2 msk kinesisk soya
1 msk balsamico
1 msk oxfond
1 vitlöksklyfta
1/2 msk  sambal oelek
200 gram philadelphia
5 dl creme fraiche
1 burk med små champinjoner

Så här gör du :
Putsa filen, skär upp den i lagom stora bitar , och stek upp den i smör.
Rör ner tomatpure, soya, oxfond, balsamico, sambal oelek, philadelphiaost, creme fraiche och pressa ner vitlöken. Låt sjuda upp och vänd i svampen låt koka upp på svag värme och smaka ev. av med lite salt och peppar.

❤️  ❤️ ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️ 

På min villhöverlista står denna söta grill / eldkorg
Ni hittar den HÄR

❤️  ❤️ ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️ 

Och så något gott till kaffet : Chokladbollar fyllda med center

Det här behöver du till 20-25 chokladbollar
200 gram smör
7-8 dl havregryn
3 dl florsocker
1 nypa salt
2 msk kallt kaffe ( eller kall mjölk)
2  1/2 msk kakao
1/2 dl oboy

20-25 stycken center/plopp

Garnering: kokosflingor

Gör så här:
Mixa havregrynen med en mixer till mindre bitar. Vispa smör med florsocker till en jämnsmet,
rör ner salt, kaffe, kakao & oboy. Vänd ner havregrynen vispa till en slät smet och ställ kallt i  1 timme. Rulla sedan chokladbollar och tryck ut en grop i mitten för ploppen och rulla ihop till bollar. Rulla dem sedan i kokosflingor och ställ svalt till servering.

IMG_7463
8
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

DUBAI, EN FANTASTISK MATRESA

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x