INNEHÅLLER ANONNSLÄNKAR

KYCKLINGWRAP MED HEMGJORD RHODE ISLANDSÅS

Lite kylskåpstömning så här innan det är dags att fylla på igen.
Mjuka tortillabröd hade jag i frysen och ett halvt kilo kyckling. Min kebabkrydda har jag alltid en burk hemma, så detta går snabbt och är relativt billigt. Så varsågod här kommer ett middagstips från mig till dig. Och senare i eftermiddag kommer svaren på alla frågor ni haft från vårt härliga Zanzibar <3

Det du behöver till 4 personer:
4 kycklingfileer
smör
valfri kryddning * ( min kebabkryddning hittar du nedan)
4 st tortillabröd
sallad
tomat
gurka
rödlök
fetaost


Kryddblandning ( kebab) :
2 msk spiskummin
1 msk vitlökspulver
3 msk chilipulver
1 msk paprikapulver
2 tsk torkad oregano
3 tsk torkad timjan
1 kryddmått med kanel

Gör så här: 
Blanda ihop allt i en glasburk och förvara sedan bland de andra kryddorna

Rhode Islandsås:
1/2  dl gräddfil
1/2 dl vispgrädde
1/2 dl majonnäs
4-5 msk chilisås
5 droppar tabasco
1 nypa salt & lite peppar

Gör så här :
Börja med såsen, vispa grädden ”lättvispad” och rör ihop med gräddfilen och majonnäsen, vänd ner chilisåsen ( mer eller mindre hur stark du vill ha) Likaså tabascon, smaka sist av med en nya salt och ett par drag med pepparkvarnen. Ställ kallt medan du gör kycklingen. Strimla och stek kycklingen klar med valfria kryddor.

Fyll tortillabröden med valfria grönsaker kyckling och sås. Rullar ihop och servera. Jag rullade in våra i bakplåtspapper, lite tjusigt och så slipper man matkladd.

❤️  ❤️ ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️ 

Och såklart ett litet tips! För det är 20 % RABATT nu på massa parfymer på Kicks
Klicka här för att komma till erbjudandet

❤️  ❤️ ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️ 

8
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

ZANZIBAR

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x