Hej bloggisar.
Här packas det för fullt, snart styr vi kosan mot Stockholm för att imorgon påbörja resan mot Zanzibar. Inväntar barn- , katt- & husvakterna och ska gå igenom allt som måste göras när vi är borta. Följ oss på instagram så får ni se massa uppdateringar från paradiset ( heter jennysmatblogg även där )
Vet att ni verkligen uppskattar Dagens tips och det kommer HÄR
Här kommer tips på fredagsmaten
Det här behöver du :
1 fläskytterfile el. fläskfile
2 dl grädde
2 dl kallt vatten
200 gram philadelphiaost
1 msk soya kinesisk
1 msk oxfond
1 tsk vinbärsgele
salt och peppar
Friterad pommes och en god sallad.
Gör så här :
Skär filen i tunna skivor och stek i en stekpanna med smör tills de är genomstekta.
Häll över vätten, fond, soya och låt puttra upp. Ta upp köttet och vispa ner grädde och red av med philadelphiaost till önskad konsistens. Smaka av med salt och peppar och gelé .
Och lägg ner köttet igen.
Servera sedan med nyfriterade pommes och en krispig grönsallad
Smutt!!
Läckert lyx mat ♥️😋
Läckert lyx mat 😋♥️