.
Godkväll raringar,
Jag har precis dukat undan kvällens middag, och fått in all disk i maskinen. Eftermiddagen gick åt att ringa runt och leta prao-plats till Nomi. Till sist hittade vi en förskola som Nomi ville vara på och som hade tid att ta emot henne. Så nu har vi löst det, Och Nomi är nöjd och glad.
Till 4 portioner :
4 laxbitar
1 1/2 dl creme fraiche ( valfri smak )
3 dl grädde
1 skvätt med chilisås ( beroende på hur starkt du gillar)
Salt & peppar
Gratinering : Riven västerbottenost.
Serveras med potatis eller bara en sallad
Gör så här :
Ställ ugnen på 200 grader.
Lägg laxfilerna i smord form , rör ihop creme fraiche, grädde och chilisås i en skål.
Smaka av med salt. Häll över såsen över fisken och riv över rikligt med god ost.
Gratinera i ugnen tills fisken har en innerteperatur på cirka 58 grader. ( cirka 15- 20 minuter)
Servera med kokt potatis och en god sallad.
Efter middagstips kommer tips till Höstgarderoben.
Gillar att det för massa färg nu, vem blir inte glad av det.
Och jag fick dessutom precis nys om att de är 25 % RABATT,
nu på Cellbes, med koden 2223
Happy Shopping.
Testade gratängen nu ikväll, så gott🤩! Det gick direkt upp i toppen av fiskrätter.
Så roligt att höra 🙂