Hej bloggisar,
Hoppas att ni vaknat upp till en bra tisdag. I dag står det på schemat att jag sätta mig och redigera bilder och göra utkast till kommande samarbeten. Sedan tänkte jag förbereda middag till barnen då jag själv ska ut och äta ikväll minsann. Melvin önskade fläskfilégryta, så jag tänkte samla mammapoäng och fixa just detta.
Men igår provade vi en ny rätt här hemma.
Vi valde att servera såsen med en fylld pasta. Men gillar man pastapennor eller pastaskruvar bättre så kör man det.
Du behöver till 4 personer:
1 pkt med bacon
120 gram Salsiccia
1 scharlottenlök
1 burk med krossade tomater
200 gram philadelphiaost
1 dl creme fraiche
1 msk kinesisk soja
1 msk konc. köttfond
1 burk med små champinjoner
1 knippe finhackad persila
salt & peppar
Gör så här:
Ta bort skinnet på korvarna och mosa/hacka ner till småbitar.
Klipp baconet smått och fräs på den knaprig först, sedan lägger du ner salsiccia:n och fräser den några minuter.
Nu vänder du ner krossade tomater.
Låt sjuda ihop innan du vänder ner philadelphiaosten & creme fraichen tillsammans med resten av ingredienserna.
Låt detta puttra några minuter innan du serverar med din valfria pasta.
Smaklig spis.
Riv gärna över lite parmesan.