Hej hej,
Hoppas ni också vaknat upp till en solig dag. Här planerar vi att tvätta rent balkongen, den kommer tillhöra mitt ”nya” sovrum. Så jag tror att den kommer användas mycket flitigare än tidigare. Ska bli roligt att visa lite för och efter bilder sen. Men nu måste jag tipsa om detta igen.
Så himla gott- både som lättare lunch och mellis.
.
Önskar ni göra dem LCHF, byt ut vetemjölet mot 1 msk fiberhusk. Stek dem i kokosolja,
och servera med färska bär.
.
Det här behöver du till 8 -10 plättar:
1 burk med naturell keso ( 250 )
2 ägg
3 msk vetemjöl
en nypa salt
.
Serveras med vispad grädde & sylt.
.
Gör så här:
Rör ihop keso med ägg och vetemjöl. Smaka av med lite salt.
Hetta upp en stekpanna och och stek upp plättarna ett par minuter på varje sida.
Servera genast med sylt & grädde.
De är jättegoda.
Brukar steka bacon till, då blir rätten lite mer matig o smarrig!
Tack ör en jättebra sida!!
Vad gott! Din blogg är så inspirerande Jenny! 😃
Jag har nyligen start min egen bak- och matblogg efter en lång tids funderande. Glad påsk!
Byt vetemjöl mot 1,5-2 msk fiberhusk istället så slipper du kolhydraterna från vetemjölet.