RÅRAKA

Tips till kvällens middag! Taaadaaa…. * trumvirvel * Råraka.
Vi har typ ätit detta var varannan helg nu, tröttar ju aldrig.
.

Till 4 rårakor:
4 medelstora potatisar
smör
salt & peppar
.

Gör så här: 
Riv potatisen på grövsta sidan på rivjärnet.
Hetta upp en stekpanna med smör och ta potatisrivet och tryck ut till cirklar i stekpannan.
Fräs dem i 4 minuter på varsin sida, eller tills de fått vacker färg.
Toppa med creme fraiche, löjrom , hackad rödlök och en dillkvist.

1
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anneli
4 år sedan

Vad gör du med salt och peppar?

Anonym
Reply to  Anneli
4 år sedan

Tror hon göder sina blommor med det.

Nästa inlägg

Krämig pasta med oxfile

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x