Råraka kan vara världens godaste förrätt.
Och den är ju busenkel att göra, så varför gör jag inte detta oftare!
Mums.
Till 4 rårakor:
4 medelstora potatisar
smör
salt & peppar
.
Gör så här:
Riv potatisen på grövsta sidan på rivjärnet.
Hetta upp en stekpanna med smör och ta potatisrivet och tryck ut till cirklar i stekpannan.
Fräs dem i 4 minuter på varsin sida, eller tills de fått vacker färg.
Toppa med creme fraiche, löjrom , hackad rödlök och en dillkvist.
.❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
Så ett litet tips från mig till dig.
Just nu har de så mycket fina kläder på Bubbleroom
Klicka här
Jag älskar råraka men har aldrig fattat hur jag ska hålla dem varma och frasiga när jag inte kan tillaga alla samtidigt. Tips?
Jättegott med yllekofta till löjromsråraka <3