Jag älskar langos, och det är något vi gärna gör här hemma.
Men det tar ju lite tid, så jag ville prova en enklare variant.
Ååhh Majj Gadd så gott det blev. Detta kommer jag bjuda på till förrätt till mina nästa gäster.
Låt mig presentera ”Våffellangos”
Det här behöver du:
Våffelmix
creme fraiche
finhackad rödlök
handskalade stora räkor
stenbits rom
Vitlöksolja:
1 pressad vitlöksklyfta
1/2 dl matolja
Gör så här:
Grädda våfflorna en extra minut så de blir lite extra frasiga.
Låt dem svalan något, dela dem som små hjärtan. Pensla dem med vitlöksoljan.
Toppa med creme fraiche, rom, finhackad lök och räkor.
Mums.
❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
Och så torsdagstipset,
från mig till dig.
Nu får ni 25 % RABATT+ YTTERLIGARE 5 % på den dyraste varan. Med koden 455758 Gäller både möbler och kläder.
Denna tröjan hittade jag som jag klickade hem.
KLICKA HÄR för att komma till Ellos
❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
Låter väldans gott! Kan man göra egen frasvåffelsmet istället för mixen? Eller är den mixen speciellt bra till langos? Dum fråga kanske…😊
Asså detta kan vara det smartaste ever 👌🏽
Hej, åh det måste provas. Kommer ha mitt tjejgäng här på middag i slutet på februari. Kommer då vilja bjuda på 3 rätters, eller tilltugg som förrätt. Grejen är att en av tjejerna är laktos och gluten intolerant,, samt äter strikt LCHF pga hennes krånglande mage. Har du något tips? Det är ok om hon äter lite annorlunda än vi andra men ändå nått liknande. Undrar framför allt om förrätten/tilltuggen.
Ostchips! Riv ost och gratinera i ugn och toppa med valfritt, tex räkor, cf och rödlök.