Hej hej
Här kommer tips till helgens bjudning.
Detta är så vansinnigt gott. Välj bröd efter eget smak & tycke, likaså med färskosten.
.
Till paneringen:
1 dl vetemjöl
2 vispade ägg
1 dl panko
salt & citronpeppar
Gör så här:
Dela fileerna, 2 till 3 bitar på varje är lagom.
Doppa ner filéerna ( bägge sidor) i först mjöl, sedan ägg och sist panko.
Stek fileerna i rikligt med smör.
Låt filéerna svalna lite.
Lägg det sedan på valfritt smörat bröd, jag hade Pågenlimpa som jag delade på diagonalt för lagom storlek.
.
Skeda upp en kula med valfri färskost.
Jag hade smaken dill & örter.
.
Enkelt och smarrigt!
Önskemål! Går det att ordna en typ av ”gilla”-knapp till inläggen? Då kan man lämna ett spår om man inte önskar kommentera plus det kan vara ett bra verktyg för dig att se vilka typer av inlägg/recept som uppskattas🙌🏼
Lite salt och peppar så blir fisken mycket godare.