Godermorgon,
Här kommer veckans första middagstips.
En barnvänlig middag som är perfekt att göra om du får mycket tacos över!
Det här behöver du till 4 personer :
500 gram färdigkryddad tacofärs
smör
1/2 finhackad gul lök
1 pressad vitlöksklyfta
1 burk krossade tomater
1 1/2 dl vatten
1 msk skvätt chilisås
1 msk koncentrerad oxfond
1 burk med majskorn
1/2 tsk oregano & timjan
salt och malen svartpeppar
Gör så här:
Skala och hacka löken. Smält smöret i en kastull / stekpannan och fräs löken mjuk.
Rör ner tacofärsen och de krossade tomaterna, chilisås, vatten, fond och smaka av med salt, oregano och peppar.
Låt sjuda upp några minuter, innan den serveras.
Serveras sedan tillsammans med en god sallad och pastan.
Har du lite tacochips hemma, krossa över lite innan servering.
Tacolasagne för tre inlägg sedan och nu tacoköttfärssås. Tacoköttbullar imorgon då kanske?
Ja, bra ide!! Tack.
Det är så bra rätter att använda rester på toppen tycker jag