Allt blir godare med grädde, är det inte så !?
Crossainter + grädde = Semlecrossainter.
.
Det behöver inte vara svårare än så här. Köp ett par riktigt fina frasiga crossainter. Skär av toppen.
Fyll dem med vispad grädde, och en klick tjock marsansås. Jag hade lite över i kylen sedan jag gjorde
wienerbrödstårtan
Strö över lite vackra bär, och pudra över florsocker.
Klart att servera.
Älskar såna här recept, har oftast en burk med croissanter hemma i kylen – en sån där bake off sak, men i burk – låter lite udda, men de är goda. Tror det blir 6 stycken och då får man doften med på köpet 😉
Säkert missat, men har det löst sig med er resa förresten?
Aha, visste inte att det fanns. Ska hålla utkik.
Ja resan verkar ha löst sig, de bokar om resenärerna på andra flyg som jag förstått det.
Så hoppas att slippa förseningar pågrund av flygbolagets konkurs.
Toppen! Tack för snabbt svar 😊
Var hittar du såna någonstans? Låter ju toppen med bake of när man vill ha dem lite snabbt!
Har köpt dom, crossianterna på burk, på Coop. Supersmidigt, de är färdigskurna, så bara att rulla ut och ihop, pensla lite mjölk eller ägg på och swoosh in i ugnen!
Rackarns svaret hamnade fel först 😁 Jag provar igen!
Tack för snabbt svar!! 😊