Godkväll i stugorna,
Det har varit oliiiiidligt varmt dag, tycker ni inte det? Charlie och jag har hållt oss i köket med korsdrag & tvärdrag från alla håll & kanter. Men vi har nästan svettats bort ändå. Pjuuu, nu välkomnar jag hösten och sval krispig luft istället. Till lunch gjorde vi (eller jag då… hehe ) sesamkyckling med dilliga pommes. Blev så sugen på dilliga pommes, var evigheter sedan jag åt dem. Jag åt det alltid när jag yngre, när man hängde vid korvmojen på Borgholms torg.
.
Hederliga köpepommes med en extra skväll olja på.
Kryddade med dillkrydda och salt.
Kycklingen gör du så här:
Tunna kycklingfileer
Teriyakisås
sesamfrön
Gör så här:
Ställ ugnen på 225 grader. Lägg kycklingen i en ugnsform, pensla över teriyaki och sesmfrön.
Och skjuts in i ugnen i 20 minuter, eller tills kycklingen är genomstekt.
Pnsla en sista omgång med teriyaki precis innan servering.
Mums!
Vad har du för sås till?
Bara Bea 😉