Jakobsdals tunna smörgåspålägg

I REKLAMSAMARBETE JAKOBSDALS

 

Hej där finingar,

.

Kan ni förstå att det bara är några veckor kvar till sommarlovet? Hur underbart! Och när sommaren närmar sig så innebär det också att det ska planeras för alla skolavslutningar, studenter och festliga bjudningar. Och vad är då inte godare än att bjuda på smörgåstårta. Jag tror att många är lite rädda för att det är svårt att göra egen smörgåstårta. Men sådär, det är faktiskt busenkelt. Det viktigaste är bara att arbeta med de bästa matvarorna. Första tipset för godaste smörgåstårtorna är att använda den tunnaste rostbiffen & skinkorna. Det blir både snyggare och mycket godare.

Dessa är några godingar som jag använder mig av.

Tips nummer å två för godaste smörgåstårtan.
Gör alltid smörgåstårtan dagen innan, så att den får safta till sig över natten.
Och till sist. Dekorerar tårtan samma dag, gärna strax innan servering, då blir den allra bäst.
.

 Välj vilken fyllning du gillar bäst så dubblar du den.
Denna tårtan är 3 lager.

Det här behöver till 10-12 bitars: 

8 halvmånar valfritt bröd

Skinkfyllning :

ca 200 gram Flatrökt skinka från Jakobsdals
2 1/2 dl creme fraiche
1 dl majonäs
1/2 finhackad rödlök
salt och peppar

Leverpastejsfyllning :
200 gram leverpastej
2 dl creme fraiche
100 gram färskost
1/2  dl bostongurka

Till smeten runt tårtan
3 dl grädde
2 dl creme fraiche
1/2 dl majonnäs
salt & peppar

Dekorera med valfria goda delikatesskivor från Jakobsdals.
ägg och frukt & grönt.

Gör så här:
Rör ihop fyllningarna i tre olika skålar. Till den sista röran ska vispgrädden vispas till grädden bildar toppar innan resten av ingredienserna ska i. Bygg ihop tårtan med de olika fyllningarna. Och avsluta med smeten runt omkring. Plasta in och ställ in i kylskåp över natten.

 
.

Innan den ska serveras så dekorerar du den. ( Detta är det roligaste) Bara plocka på allt gott du kan tänka dig.

Jakobsdals delikatesskivor är perfekt för denna typen av festliga smörgåstårtor då den tunna skinkan gör den mycket enklare att jobba med. Enkel att rulla och lägga snyggt.
.

Och så här ser min drömtårta ut, med extra allt av ALLT! Ju mer ju godare.
.

 

Jakobsdals smörgåspålägg är svenska delikatesskivor i extra tunna skivor. Bitarna är från helmuskel skinka, och inget ihoppressat jox. En bättre skinka med kvalité, det känns på smaken. De passar utmärkt som både pålägg men även till helgens festliga charkbrickan. En annan personlig favorit just nu är deras goda salami. För mig är det så somrigt med salami- & briebaguetter, det passar både i picknickkorgen eller till härliga stranddagarna.

För er som vill prova på dessa goda delikatesser kan ni KLICKA HÄR 
För då får ni nämligen ett paket på köpet.

Bra deal, eller hur.

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

10 års jubileum

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x