Mina goda honungsglaserade revben har ni ju önskat recept på.
Yummi Yummi.
Det här behöver du:
1 kg tjocka revbensspjäll
1 msk balsamvinäger
1 msk tomatpure
2 msk honung
1/2 dl kinesisk soja
1/2 dl olja
1 krm svartpeppar
1/2 tsk mald ingefära
chiliflakes
Gör så här:
Lägg spjällen hela i en trång kastrull och häll på kokande vatten så det täcker revbenen. Häll i salt och låt Koka upp och låt sjuda på svag värme ca 1 timme. Låt spjällen kallna i kokspadet, gärna över natten. Rör ihop alla ingredienser till marinaden. Dela spjällen i lagom storlek lägg dem i en ugnsform och pensla över marinaden. Skjuts in i ugnen på 200 grader eller tills de fått en vacker färg. Vänd spjällen efter halva tiden. Kan kylas igen och serveras kalla.
Jag älskar revbensspjäll och ska prova det här receptet.
Man måste väl ha salt i vattnet när man kokar annars smakar det ingenting sen.
Tänkte det är inget roligt när man stått och jobbat med maten så blir det inte gott.
Älskar möra kokta revben som är glaserade sen.
Men dom ska koka länge så dom blir riktigt möra😋
Du Jenny nu börjar det bli jätte jobbig så fort man kommer in på din blogg öppnas ett fönster med text vi värdesätter din integritet fast man accepterar kommer texten igen när man besöker din sida igen! Jag vet att några har påpekat men dina tekniker har inte gjort något åt det.
Du brukar inte svara dina läsare för det mesta men jag hoppas att du ser detta meddelande . Det är säkert många som har retat sig på det…
Jag stör mig också på det…
Jag har också påpekat det tidigare. Väldigt störande!
Hoppas du kan ta bort det.
Mina tekniker ska kolla på det igen.
Vissa verkar stöta på problemet, andra inte.
Men vi kikar på det nu 🙂
Har ätit revbensspjäll i går var det godaste jag har ätit tack
och tack för alla goda recept
trevlig helg Jenny kram