Gomorron på er bloggisar,
Här sitter jag och drömmer om en härlig frukost med omelett & knaperstekta bacon. Men det är lättare sagt än gjort när köket är uppochner. Haha… Snickarna kom vid halvåtta idag och köket ska vara klart vid lunch har de lovat. Fantastiskt.
Det blir såååå fint! Ni kan ju följa hela processen på insta-storys ( @jennysmatblogg )
Istället för att sitta här i byggdammet så drar jag och Charlie in till stan och käkar frulle där.
Imorgon är det jag som lagar denna brakfrukost.
Omeletten
olivolja ( eller smör)
2 ägg
1 1/2 msk grädde
1 st rökt smörgåsskinka
2 körsbärstomater
finhackad persilja
salt
Fyllning :
mozzarella
Gör så här:
Hetta upp en liten stekpanna med olivolja, Lägg ner finstrimlad skinka och skivade tomater, och klipp ner persilja och fräs en stund. Vispa ihop äggen med grädden+ saltet och tillsätt ner i pannan. Stek den färdig på ena sidan, och vänd den om. Lägg på lite rivben mozzarella på och vik omeletten dubbel.
Klar att servera – med knaperstekt bacon.
Så gott det ser ut =)
Åh, längtar också efter ett nytt kök, är sugen på att göra som ni med gråa luckor. Ska bli spännande att få se resultatet snart 😀
Har du inte din papillon kvar?
Jodå, och hon mår bra ☺️ Men Charlie är lite större, och är lite i vägen för våra snickare 😂
Hej! Så spännande med nytt kök 🙂 är det utbytesluckor? Visa gärna bilder 👌 önskar dig en fortsatt trevlig helg och tack för en underbar blogg