Hej där,
Ursäkta den dåliga uppdateringen. Men vissa dagar blir mer eller mindre kaotiska. Men det är det jag gillar bäst i mitt jobb, att det är just sådana här kontraster. Jag har hunnit med pappersjobb & lite fakturaunderlag under dagen. Mötte upp Thelma en sväng och lunchade med henne. Sedan blev det lite kylskåpsrensning hemma. Potatisgratäng med lax…. hahah.
Jodå det funkade det också tydligen. Imorgon ska jag har jag ett par förmiddagsmöten, innan jag beger mig mot huvudstaden.
Det är signeringsvecka på gång, och tydligen räckte det inte riktigt till med denna veckan. Får åka upp nästa vecka med.
Jiiiiippi. Missa inte att hänga med på resan på Instagram @jennysmatblogg
Du behöver till laxengratängen:
4 bitar lax
2 1/2 dl creme fraiche
2 1/2 dl vispgrädde
2 msk hummerfond
2 msk hackad dill
1 citron
knippe färsk dill
Gör så här:
Ställ ugnen på 180 grader.
Lägg den tinade laxen i en ugnsform. Rör ihop crème fraîche med grädde, dill och fond. Häll över laxen.
In i ugnen i cirka 15 minuter eller tills laxen är klar. Skiva över lite citron, toppa med dill
och så är det klart att servera.
Haha vad lustigt, just den kombon åt jag också igår fast till lunch! Det var kylskåpsrensning även här 🙂
Hej Jenny! Hade varit kul att se något fiskrecept som inte innehåller lax eller torsk, finns så många roliga och otroligt goda fiskar!