Gokväll,
Jag har fått så många frågor kring när appen ska uppdateras, och jag ber om ursäkt för att den är försenad.
Fast håll i hatten, nu är den klar och inskickad till Appstore så nu väntar vi bara på deras godkännande. Hoppas hoppas innan helgen. Och den är såååå fin, ni kommer märka jättestor skillnad. Ville bara säga tack för ert fina tålamod.
Här kommer ett av alla smarriga recept jag har provat idag. Schweizernötstryffel, lika gott som det ser ut.
Förresten missa inte att följa mig på instagram också : @jennysmatblogg
Det här behöver du:
250 gram mjölkchoklad
1 dl nutella
200 gram hasselnötskärnor
Gör så här:
Ställ ugnen på 225 grader, fördela hasselnötterna på en ugnsplåt och rosta den några minuter. Skrubba bort de lösa skalen på nötterna. Under tiden smälter du chokladen försiktigt över vattenbad, eller på lägsta effekt i micron. Bra om chokladen bara är ljummen och inte för varm. Rör ner nutella till en jämn chokladsmet och vänd ner de ”putsade” nötterna.
Ta fram en form på cirka 15 *15 och klä dem med bakplåtspapper,
vänd ner tryffelblandningen. Och ställ in i kylen.
Kan serveras efter ett par -tre timmar.
Magsikt gott.
hur många bitar blir det?
Låter jättegott! Hur långt i förväg kan man göra dom, hur länge håller de i kylen tror du?
Mums!! Undrar som ovan, håller dom till jul om man gör dom idag?
Jag fryser allt julgodis jag gör 🙂