Gomorron Fredag,
Hoppas ni fått en riktigt fin start på eran dag. I går var vi bortbjudna på grillat, så himla lyxigt att slippa laga mat bara sådär. Idag ska jag iväg och lunch med en kompis i Nybro, som jag inte träffat på länge. Roligt när man lyckas få till en liten träff, så idag ska vi skvallra ikapp. Sedan pyser jag över till Öland för att plocka undan lite inför visningen. Ni hittar huset på hemnet HÄR, och förutom visningen imorgon vet jag att det kommer vara visning på måndag och en nästa helg. Så letar ni hus eller sommarstuga på öland, kom ååå köp 😉
Här kommer gottistips till helgen.
Du behöver :
1 rund brie
naturella nötter
torkad frukt
honung
Gör så här:
Ställ ugnen på 200 grader.
Skär av locket på brien, strö över nötter + torkad frukt.
Ringla över honung , och gratinera sedan i cirka 20 minuter.
Osten ska bara smälta lite grann, inte för mycket – då blir det svårt att servera.
Skjuts in i ugnen, vips så är det klart.
Servera den gratinerade brietårtan med salta kex.
Passar bra till ostbrickan eller till buffén.
mmmm det lät ju gott! Snart är det dags för student hos oss, kan du ge lite förslag på buffé el plockmat? Vill gärna göra lite annorlunda!
Älskar varm brie. Dessa små goda tilltugg är också lätta och smakar ljuvligt. Perfekt till helgen snacks
http://nouw.com/gourmettjejen/sma-goda-tilltugg-26524141