Det här behöver du till 4 personer
600 gram strimlad svensk kyckling
1 1/2 påse faijtaskrydda
paprika i olika färger
2 små rödlök
200 gram philadelphiaost
1 dl creme fraiche
2 dl riven cheddarost
jalapenos
nachochips
Gör så här:
Ställ ugnen på 225 grader.
Hacka paprikan smått , och klyfta löken. Stek kycklingen klart med kryddor och vänd ner grönsakerna och fräs en minut. Vänd över allt i en ugnsfast form Rör ihop ost, philadelphia & crème fraîche och bred över som ett täcke.
Strö över jalapenos och ställ in i mitten på ugnen i cirka 15 minuter eller tills gratängen får vacker färg. Ta ut och garnera med nachochips.
Serveras sedan med en sallad eller direkt i mjuka / hårda tortillabröd.
Smaklig måltid.
Psst…. Bloggen finns även på Facebook HÄR
Och på instagram : @jennysmatblogg
Alltså din matlagning är ?? Inte misslyckats med ett enda recept och allt smakar gudomligt ??
Vilken smart rätt! ser väldigt gött ut också! <3
kram
Emma
Ser jättegott ut! Är lite nyfiken på varför du kör med svensk kyckling och danskt fläskkött, är det någon speciell anledning?
Bra fråga. Det undrar jag också.
Mums 😀
Vi brukar byta ut kycklingen mot pulled Oumph BBQ bitar och lägga till en burk majs också. Himla gott!