Ska ni baka imorgon?
Då vill jag lyfta fram de här godingarna. Sen kan de fyllas med vilken sorts choklad som helst.
Magiskt goda.
Det här behöver du till cirka 40 st Marssnitt:
220 gram smör
4 msk ljus sirap
5 dl vetemjöl
2 dl strösocker
1 1/2 tsk bakpulver
1 msk vaniljsocker
3 Mars
Gör dina Marssnitt så här:
Ställ ugnen på 200 grader, och ta fram en plåt med bakplåtspapper
Rör ihop socker och rumsvarmt smör mjukt och arbeta i sirapen. Blanda de torra ingredienserna för sig och rör sedan ner i smörblandingen. Arbeta ihop till en smidig deg. Dela och rulla ut till 3 längder och grovhacka marsen. Gör en grop på längden och fyll med med grovhackad mars.
Nyp ihop & baka in chokladen och ställ in i mitten och grädda i cirka 10-12 minuter. Låt längderna svalna något, men inte kallna helt, innan du skär dem i snittar.
Goda att både äta kalla & ljumna.
Kan frysas
Åh så gott :). Mars påminner mig alltid om när jag var 16 år och gick i nian, befann mig i Tunisen på klassresa och i butiken mittemot hotellet köpte jag snickers och mars. Fast med andra namn förstås 😉