Hej raringar,
Wooow vilket drag det blev bland kommentarerna på tävlingen. Roligt att ni är så aktiva.
Idag så ringde klockan tiiiidigt, jag har en heldag med jobb i stockholm framför mig. Jag flyger om en timme, och landar hemma igen strax efter tio ikväll. Vill ni följa med lite bakom kulisserna så har jag blivit rätt duktig på att uppdatera min instastory. Så håll utkik där.
Här kommer tips i vegetarisk anda. Eftersom det är köttfri måndag för många av oss idag.
Du behöver:
Sötpotatis
Smält smör & olivolja
Flingsalt
Gratineringen:
2 dl riven ost ( te.x mozzarella eller hushållsost )
6 st finskurna körsbärstomater
Finhackad jalapenos
Gör så här
Ställ ugnen på 225 grader. Skrubba sötpotatisen och skär i skivor.
Pensla över smält smör & ringla över olivolja. Strö över flingsalt.
Ställ in i mitten av ugnen och baka dem tills de blivit mjuka.
Ta ut dem och fördela ut toppingen, och ställ in igen. Höj nu graderna till 250.
När osten smält och bubblat är de klara
Beroende på hur stora du gör skivorna, klyftorna – så är cirka tiden allt som allt 30 minuter.
Såg ut som mackor först! ser fantastiskt gott ut oavsett <3
kram
Emma
Åh har sötpotatis hemma så detta måste jag testa 😀
Mums! Detta ska jag testa! Sötpotatis är ju såå gott.
mums!! Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀 <3
http://nouw.com/heddasöderberg
Åh vad gott detta ser ut! 😀 Måste testa 🙂
[…] : Sötpotatispizzor (vegetariskt) TISDAG: Panerad rödspätta med remaouladsås ONSDAG: Pasta- & Bacongratäng TORSDAG: […]
[…] : Sötpotatispizzor Tisdag Fiskgratäng med pressad potatis Onsdag Köttbullar med rostad lök Torsdag Mustig Gulasch […]