Gjorde de godaste krustaders jag ätit nu i helgen.
Farligt goda och de försvann i ett nafs. De smakar som chilicheese-bollarna man köper i snabbmatskedjorna.
Prova dem så snart du hinner!
Till 12 stycken ( halva förpackningen ) Krustader
3/4 dl riven mild ost ( jag hade hushålls )
30 gram philadelphiaost
valfri mängd finklippt jalapenos
Gör så här:
Ställ ugnen på 200 grader.
Rivosten och blanda ihop med philadelphian, och den finklippta jalapenosen.
Fyll skalen och gratinera i 5-10 minuter tills osten smält.
Servera genast.
Låter som något för min familj så detta receptet ska jag spara 🙂
Åh de måste jag testa! Tror du man kan blanda ihop röran tidigare och ha i kylen och sen bara fylla dem och gratinera dem när det är dags att äta?
Absolut 🙂
Gör det enklare med jalapenos mjukost på tub -starkt men gott.
Ja, det brukar jag göra.
Fast detta är godare, smakar mer krämigt 🙂
[…] bland det smidigaste att bjuda på bland plockmat. Man kan göra både kalla och varma varianter. Chilicheese:n är goda, även de med brie & mjukost eller dessa roligt att man kan variera dem så […]
Toppa med lite picklad rödlök när den svalnat lite, blir pricken över i !!! 🙂