Gokväll,
Ursäkta tystnaden på bloggen, men dagen har gått i ett och helt plötsligt var det kväller. Förmiddagen städade och fixade jag , sedan lunch på stan med Jacob för att sedan åka vidare för att kika på porslin. Hittade även lite annat till hemmet som jag ska visa er sen. Men nu är jag hemma igen och har precis landat i tv-soffan. Jonathan och Nomi är på ishockey, hejar på Växjö Lakers så klart.
Men nu över till dagens middagstips som jag tänkte kunde passa fint imorgon eller på lördag.
Baconinlindad fläskfile och den blir så saftig och smakrik. Denna kommer jag nog laga igen imorgon. Mums
Du behöver till 4 personer
2 putsade fläskfileer
2 pkt bacon
steksnöre alt. tandpetare
salt & peppar
Gör så här:
Skär tjockare medaljonger / bitar. Rulla baconet runt om fläskfilen och fäst med tandpetare eller ännu hellre steksnöre.
Bryn den färdig på bägge sidor och runt om så baconet får en vacker färg. Krydda med salt & peppar under stekningen.
Åh , nu blev jag nyfiken på vad fint du har hittat idag ☺ gillar din inrednings stil mycket ! Ha en fortsatt trevlig kväll kram ?
?
Gud så gott! Måste fråga, hur lyckas man behålla bacon på så där? Mina har alltid ramlat av :/
Vad skulle du rekommendera att servera till?
Vi gjorde potatisgratäng, men lika gott med potatispure och någon god sås.
Mums
Ser väldigt gott ut! Kram