BAKA MED GODIS

DETTA INLÄGG PRESENTERAS I SAMARBETE MED MIN WEBSHOP

 

IMG_9313
Gulligt strössel som jag fyndade på Kap VerdeIMG_9304 IMG_9316

Hej hej 

Fått flera mail & kommentarer denna veckan av er som undrat om det finns kvar signerade böcker på lagret. Denna lilla kakbok till pastellkaramell som jag är så stolt över. Jag har signerat böcker så jag har alldeles skrivkramp. I boken finns alla möjliga kakrecept, kladdkakor, desserter, pajer, tårtor och biskvier. Alla recept är enkla att följa, och inga konstiga ingredienser.
Precis som de andra recepten här på bloggen

Jag kan meddela att det finns kvar på lagret, så vill ni ha signerade med en liten hälsning så finns böckerna att
beställa HÄR

Böckerna finns även att köpa på adlibris, bokus eller i en bokhandel nära dig

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Marie karlsson
7 år sedan

Så vackert strössel. Hittade en sida från USA som hade så fina strössel. Men vågar man beställa det, kanske blir en monsterdyr frakt. Fancy sprinkels heter det iallafall om du vill kika.

7 år sedan

Ser sjukt gott ut 🙂

malin blomqvist
7 år sedan

ett lite tips ! jkolla på gemma stafford hon gör strösslet med överbliven marshmallowfondant !. hon spara fondant bitar i olika färger kavla ut degen och stansade ut små runda pluttar med en tyll sen lät det torka på bakplåts papper . kan det här tipset var värt en viss kokbok ??? hi hi

Nästa inlägg

Jamaica

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x