Lite tips på fredagsmiddag kommer här.
Kyckling med bacon är alltid smarrigt! Adderar vi lite sås på detta, och nötter och fetaost… ja då blir det ännu smarrigare.
Mums
Det här behöver du:
3-4 kycklingfileer
2 pkt bacon
4 dl creme fraiche
1 dl vispgrädde
3 msk kinesisk soja
1 tsk rödavinbärsgele
Toppa med smulad fetaost, ev. strimlad soltorkad tomat + cashewnötter
Servera med potatispure
Gör så här:
Ställ ugnen på 200 grader.
Linda in kycklingfilen i bacon. Hetta upp en stekpanna med smör och bryn denna runt omkring tills den får en vacker färg.
Lägg i en ugnsfast form, vispa ihop crème fraîche, grädde, soja och gelé och häll över formen. Ställ in i ugnen i cirka 30-40 minuter, eller tills kycklingen är färdig. Toppa med fetaost & nötter innan servering.
Dina kycklinrecept är alltid goda🤗
Tack för alla goda tips🇸🇪