Mumsfillibabba på denna tacogratäng.
Jag tycker ni ska prova den redan till helgen.
Det här behöver du till 4-5 personer
700 gram strimlad svensk kyckling
1 1/2 påse tacokrydda
paprika i olika färger
2 små rödlök
200 gram philadelphiaost
1 dl creme fraiche
2 dl riven cheddarost
jalapenos
nachochips
Gör så här:
Ställ ugnen på 225 grader.
Hacka paprikan smått , och klyfta löken. Stek kycklingen klart med kryddor och vänd ner grönsakerna och fräs en minut. Vänd över allt i en ugnsfast form Rör ihop ost, philadelphia & crème fraîche och bred över som ett täcke.
Strö över jalapenos och ställ in i mitten på ugnen i cirka 15 minuter eller tills gratängen får vacker färg. Ta ut och garnera med nachochips.
Serveras sedan med en sallad eller direkt i mjuka / hårda tortillabröd.
Smaklig måltid.
Psst…. Bloggen finns även på Facebook HÄR
Och på instagram : @jennysmatblogg
Åh låter jättegott 😀
Jättegott! Kommer att göras flera gånger istället för den vanliga tacosen.
Låter jättegott ?
Tack för receptet.
Riktigt supergod 😊
Hej,
Ska få hem en vegetarian och tänkte göra detta men med bönor/haloumiost.
Har du något förslag på hur jag kan göra?
Ska bönorna mosas eller vara hela, vilka bönor kan vara bra. Vill ju att det ska bli gott.
Jag har ju inte provat själv. Men jag hade valt hela bönor 🙂