Godmorgon strålande måndag,
Nu väntar en tur med Molly innan det är dags att sätta sig framför datorn och gräva ner mig i jobb. Innan dess ville jag kika in med ett litet recept. Eftersom ni är många som kör köttfri måndag idag, så jag passar denna goda vegansk panna med gnocchi in bra.
Det här behöver du :
1 finhackad lök
1 finhackad vitlök
olja
500 gram vegetarisk färs
1 msk tomatpure
1 burk korssade tomater
salt
peppar
paprikapulver
Gör så här:
Koka gnocchin enligt anvisningar på förpackning, jag använde mig av färsk.
Fräs löken och vitlöken glansig i en panna. Vänd ner färsen och fräs den runt om. Pressan ner tomatpuren och vänd om innan du vänder ner tomatkrossen. Låt allt sjuda upp, ev tillsätter du lite av vattnet från gnocchin som kokar för att få rätt konsistens.
smaka av med salt, peppar & paprikapulver. Vänd ner den kokta gnoccin i pastan och vänd om.
Serveras genast kanske med en klick veg. fraîche och färsk basilika.
Hej Jenny!
Jag bara älskar din sida med alla fantastiska recept du delar med dig av<3
Då jag ofta skriver ut mina favoriter, undrar jag om jag kanske missat (är inte så teknisk;)) om du har någon bra utskrift man kan trycka på för att kunna skriva ut recepten ett och ett? I annat fall vore det ett stort önskemål från mig=)
Ha bästa dagen!
Vad glad jag blir 🙂 Tack
När du klicka på rubriken för de recept du vill skriva ut så väljer du ” Print”
Så skriver du ut
Tack bästa du=) Nu blir det Blåbärssockerkaka till efterrätt;)
Mums va gott 🙂
Kram
Skulle vara kul om du gjorde mer vegetariska/veganska recept som innehåller mer basvaror istället för ex quornfärs! 🙂
Hej! Nu kanske jag ställer jättedumma frågor.. Men är det potatisgnocchi?:) och är det en felskrivning att gnocchin ska vändas ner i pastan??
Gnocchi är gjord av potatis 🙂
[…] Vegansk Gnoccipanna Tisdag Lax i ugn med fetaostsås Onsdag Kycklingburgare med currydressing Torsdag Fläskytterfile i […]