Letar ni lite tips till helgens bjudningar så har jag ett förslag. När man har gäster tycker jag att plockmat är både gott & tacksamt. Och det är enkelt dessutom, jag gillar att slippa stå i köket hela kvällen vill hellre umgås.
Lite bilder kommer här med tips på vad man kan bjuda på.
Melon & fetaost-spett, sallad, vindruvor, rostbiff & salami.
Ost & kex såklart, med lite frukt och grönt.
Räkor med hemlagad citronaioli. ( Recept kommer snart )
Smör & nybakade baguetter.
Stora oliver & soltorkade tomater.
Busenkla ostpajer ( recept kommer snart ) Melon, kiwi & torkade korvar. Finns massa olika smaker.
Grillade kycklingben, jag fäster lite grillfolie runt så man slipper bli så flottig. Fyllda croustader.
Fyll gärna på med förslag på annat gott man kan bjuda på.
Åhh tack snälla Jenny för tipsen,precis vad jag behöver 🙂 . Passar perfekt till dotterns konfirmation som närmar sig med stormsteg och huvudet är tomt på idéer.Tack för en supermysig blogg 🙂
Hej, du måste prova dadlar med en halv bacon runt om,In i ugnen i ca 10-15min. Mmhm underbart gott ?
ÄLSKAR plockmat! Brukar också servera baconlindade dadlar fyllda med ädelost, mozzarellasticks (frysdisken) ricottabiffar (frysdisken) marinerade räkor och en hummusliknande röra med kikärter, spiskummin, olivolja, turkisk yoghurt (bara en liten klick) salt, peppar och vitlök som brukar bli väldigt uppskattad av de gäster som jag inte riktigt gillar vanlig hummus.
Så bra tips 🙂 Ser fram emot att få receptet på pajerna!