Att älska sitt jobb

Jag har sagt det förut, och säger det igen. Jag älskar mitt jobb, och alla olika sätt att arbete med det! Jag har världen roligaste jobb ♥ Så stort gilla på det!  Idag har jag befunnit mig i studion hela dagen och bakat & fotat massa bakverk. Det är så kul att se att ni prövat så många recepet. Och roligt att ni länkar och taggar * jennysmatblogg   när ni lånar recepten. Det är inte alla som länkar, men de flesta av oss gör det. Stort tack!

IMG_4510
Idag har jag rullat sisådär femtioelva chokladbollar, bakat sisådär hundraelva småkakor & vispat ihop ett tjog efterrätter. Nja inte riktigt men nästa…

IMG_4519

Frusen nutella är lättare att jobba med än rumstempurerad.
Ett litet tips.

IMG_4525 (1)Imorgon ringer klockan tidigt igen,  vill ju inte missa denna jättegoda frulle som bjuds på hotellet.
Och imorgon fotar vi de sista bakverken, ska bli spännande att se resultaten

Kram och på återseende

0
Prenumerera
Notis om

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
8 år sedan

Åh jag måste bara säga att jag verkligen beundrar hur duktig du är! Och ett stort tack för alla bra recept de har räddat middagen här hemma många gånger, sambon är hel nöjd varje gång bonus för mig haha ??? hoppas du får en fin kommande helg! 🙂

8 år sedan

Falska Wallenbergare är mitt absoluta favoritrecept här tätt följt av alla goda glassar! 😉
Tusen tack å vad det är roligt att det går så bra för dej!

8 år sedan

Bra kämpat vännen! ♥

m
8 år sedan

Vilken tur att du älskar ditt jobb, så mycket glädje och inspiration som du ger med ditt bloggande! Du sprider verkligen matglädje och jag älskar att det är så fritt från nyttighetspanik och kaloriräknande här inne. Och så är det så bra att du delar med dig av många recept som verkligen funkar i vardagen – det behöver inte vara så himla krångligt för att det ska bli riktigt gott, se trevligt ut och dessutom bli en riktig måltid och inte bara nåt ihopslängt. Vare sig det gäller middag eller bakverk. Tack för det du gör och ha en riktigt fin helg!

Nästa inlägg

Mjölkchokladsbiskvier

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x