Hej igen,
Sådär, då vart jag tillbaka igen. Det blev en runda till mataffären för att handla till kvällens middag. Lagom med folk om man har möjlighet att handla innan alla slutar jobbet. Sen blev det även en snabb tur på stan för att handla ny träningsjacka, min gamla var försvunnen. Troligtvis hänger den i stugan, men jag behövde en ny nu iallafall. Och de som vet säger ju att det blir roligare att träna med snygga träningskläder, jag håller tummarna för att det är sant 😉
Ett litet middagstips för er som inte bestämt er för vad ni ska laga ikväll En skomakarlåda med kycklingfile, trevligt när man kan servera i portionsformar / små ugnsformar. Egentligen serveras skomakarlåda med biff eller oxfile. Men det var lika gott med kyckling, prova vetja.
Till 5-6 personer:
5-6 kycklingfileeer
smör
salt & peppar
Potatispuren :
1 kilo mjölig potatis
3 dl mjölk /grädde ( 50%50 )
25 gram smör
salt & vitpeppar
Rödvinssås- klicka HÄR
Garnering: 1 pkt knaperstek bacon
klippt gräslök
Gör så här:
Börja med rödvinssåsen, den tar längst tid. Skala potatis och koka upp med salt. Smörstek de tinade kycklingfileerna och krydda med salt & peppar. När potatisen är mjuk, häll av vattnet & använd en potatiskross och stöt potatisen med grädd/mjölkblandningen och smör. Stöt tills det inte finns några potatisbitar kvar, tillsätt ev. mer vätska om du önskar lösare puré, smaka av med salt & vitpeppar. Ta fram en snygg ugnsform och fyll med potatispuren, skär kycklingen och lägg ovan på purén. Dekorera med knaperstekt bacon, och finklippt gräslök.
Häll över lite sås och servera genast!
http://bebislyckan.se
19 år och ensamstående mamma till min älskade Charlie som föddes 3/10 2014.❤️
? gick nio månader gravid utan vetskap. gravid med mitt andra barn
? alkohol och krogen som nybliven förälder ?
? angående min abort – känslor och tankar.
? skall vara med i större reportage i hemmets veckotidning!
Så gott det ser ut. Härlig inspiration.
Maria