Välkommen Måndag,
Här sitter jag och redigera bilder & skriver rent recept, jag försöker alltid vara ute i god tid. Så nu förbereder jag nya recept & inlägg till jul & nyår då vi kommer vara i Thailand. Jag gillar inte när jobbet hopar sig så därför är jag alltid ute i god tid, i väldigt god tid i detta fallet. Hihi.
En god kräftsallad blir det till lunch idag. Vad blir det för lunch för dig ?
I salladen hade jag
1 röd paprika
1 gul paprika
1 liten röd lök
blandsallad ( finns att köpa i påse)
soltorkad tomat
oliver
fetaost
körsbärstomater
kräftstjärtar
Serverades med Rhode Island.
Rhode Islandsås:
1/2 dl gräddfil
1/2 dl vispgrädde
1/2 dl majonnäs
4-5 msk chilisås
5 droppar tabasco
1 nypa salt & lite peppar
Gör så här :
Börja med såsen, vispa grädden ”lättvispad” och rör ihop med gräddfilen och majonnäsen, vänd ner chilisåsen ( mer eller mindre hur stark du vill ha) Likaså tabascon, smaka sist av med en nya salt och ett par drag med pepparkvarnen. Ställ kallt innan servering
Jisses vad fräscht och gott det ser ut, tack för all inspiration som du bjuder på!
Inredningshjälpen/Anette
Åå vart i Thailand ska ni? Vi åket också ditt på julafton och stannar i 3 veckor :). Tack för en fantastiskt inspirerande blogg <3
Vi ska åka runt lite. Vi landar i Krabi en vecka innan jul och stannar i 4 veckor 🙂
Till lunch åt jag ägg o avokado i skinka i ugnen. Man tar en muffinsform, lägger en skinkskivan i varje ”grop”, knäcker ett ägg i formen, toppar med en klyfta avokado, lite salt o paprikakrydda. In i ugnen ca 15 min i 200*. Till det hade jag en grönsallad. Receptet är från Åse 56kilo. Jättegott!
Detta måste testas, Rosa! Kul med lite nya recept o enkla dessutom!! Tack tack ?