Det är en så där 3 veckor kvar tills vi åker – till sol, värme och sand mellan tårna, ser fram emot det extra mycket eftersom det inte blev så mycket ledigt nu i sommar. Vi köpte ju stugan precis innan sommarlovet och ni som följt med ett tag vet ju att det blev en ”semester” med renovering, målning och turer till återvinningen. Men jag klagar inte, jag tycker faktiskt att det är jätteroligt att renovera också.
Nu väntar två lata veckor i Thailand med massa bra pocketböcker och god thaimat.
Dock är det är en hel del planering innan man åker, jag vill ju att bloggen ska uppdateras med minst lika många nya recept fast jag inte är hemma. Så nu under några veckor kommer det bakas & lagas maträtter på löpande band. Faktiskt dubbelt så många som i vanliga fall- då för att tidsinställas så att ni får massa rolig läsning och matinspiration.
Blandannat bakades dessa goda frasiga frukostfrallor i morse- de kommer ni definitivt vilja baka. Stort plus för att de är klara påen kvart- tjugominuter.
Nu börjar det dofta kebab i hela huset också – Jacob är med denna veckan och planerar maten. Jag visste faktiskt inte att man kunde göra egen kebab, så jag ser fram emot när det är färdigt. Såsen däremot vet jag precis hur man gör så att den smakar som pizzerians egen kebabsås-
Recept kommer !
Ha en jättefin onsdag , och på återseende!
Härligt med semester! Var i Thailand ska ni semestra?
Ser fram emot tre veckor med många smaskiga recept.
// Malin
Hej, här kan man läsa vad vi har bokat
https://www.jennysmatblogg.nu/2014/08/30/resan-ar-bokad-och-det-blev/
Hej Jenny! Fantastisk matblogg! Kan du lägga upp recepten på dessa frukostbullar? De ser väldigt goda ut!
Kram
Ska bli spännande att se hur ni gör egen kebab! Har gjort det själv efter recept på tasteline. Där skulle msn krydda köttfärsen rulla till en lång rulle och lägga i folie. In i ugnen på låg temp i flera timmar. Låt ligga i kylskåpet till dan efter. Sen går det att hyvla tunt med osthyvel och fräsa på i smör!
Åååå härligt med semester 🙂
Hej! Kan du lägga ut receptet på frukost bullarna
Min nia kom hem förra veckan och dom hade gjort kebab på hemkunskapen.
Han var inte alls imponerad men jag såg nåt recept på nätet och tänkte att testa hemma kan man väl? Allt blir väl godast hemma? =)
Är mycket intresserad av kebabsåsen, då min egen blir lite sisådär! 😀
Hej,
Var i Thailand ska ni?
Vi ska åka till Thailand 2016 för att fira min 40-årsdag. Har du nåt tips på vart man ska åka, hotell mm.
Ha en trevlig resa!
Detta har vi bokat : https://www.jennysmatblogg.nu/2014/08/30/resan-ar-bokad-och-det-blev/ 🙂
Finns massa att läsa om våra resor till Thailand , i kategorin semester.
De där bullarna ser goda ut, ser fram emot recept!
Längtar ALLTID till Thailand, det är dock lite längre tills vi lyfter, närmare bestämt 109 dagar 🙂
Kamala igen, vi trivs väldigt bra där.
Vart i Thailand åker ni?
Kram
Välkommen till underbara Lanta Jenny! Vi bor här sedan en månad tillbaka. Jag ska jobba hela läsåret på Sanuk, svenska skolan. Kanske ses 🙂
Tusen tack 😀
Verm vet, kanske det.
Kram
Läste precis på ving att all kommersiella verksamheter ipå stränderna i Thailand är borta så som strandförsäljare , massage, solstollsuthyrning , lunchhak osv. Du får rapportera om ni märker av skillnaden!
jag har gjort egen kebab i åratal, tar fryst hel, benfri fläskkarré i skär tunt när den bara fått tina litegrann fräser i olja på hög värme o kryddar med kebabkrydda, supergott! Spännande o se hur ni gör er 🙂
Hej! Tack för en jättebra blogg och väldigt inspirerande 🙂 kan du inte köra några favoriter i repris medan du är i Thailand? Finns ju många godsaker tillbaka i arkivet som man glömt bort. Även några semesterbilder hade varit roligt och se sedan när du kommit iväg 🙂
Recept på bullarna?! 🙂
Finns det recept på brödet?
Önskar med receptet på bullarna 🙂
Hade varit kanon med bullreceptet 🙂
Absolut- det kommer dyka upp….. 😀
Kan du lägga ut receptet. Är så sugen på att baka dom här frallorna. Ser suuupergoda ut 🙂
Letar efter frallorna men kan inte hitta dem…var söker jag? Önskar dig en trevlig vecka 🙂
Kan du snälla lägga ut receptet på dom här frallorna snart. Dom ser så gudomligt goda ut 🙂 älskar din blogg!