Avokado & Mangokompott med heta kräftor

Tjingeling,
Sitter och kollade igenom bilderna och ser att jag missat att uppdatera denna supergoda förrätt som vi gjorde i stugan i somras.
Den är fräsch, syrlig och med ett par droppar tabasco finns även lite hetta – och att den bara tar ett par minuter att slänga ihop gör inte saken sämre. Gillar´t

Förrätter recept kräftor

Det här behöver du till 6 peroner :
2 mogna avokado
2 mogna mango
1 rödlök
1 burk med kräftstjärtar

Marinad :
1/2- 1  msk citronsaft
3 msk olivolja
3- 8  ( mer eller minder hur starkt du vill ha)  droppar tobasco

Gör så här: 
Skala och tärna upp avokado och mango, finhacka löken.  Blanda samman i en skål.
Rensa kräftstjärtarna och blanda ihop marinaden med kräftorna. Låt ligga i kylskåpet ett tag, innan du rör ihop kompotten med kräftorna.
Servera genast.

1
Prenumerera
Notis om

7 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Annelie
10 år sedan

Låter supergott! Måste testa

Karin
10 år sedan

Ser uppfriskande och gott ut!

Ylva
10 år sedan

Testade denna på våran matstafett igår å den var supergod

Jennys_matblogg
Reply to  Ylva
10 år sedan

;D

9 år sedan

Det ser fantastiskt gott ut! Passar utmärkt som förrätt till nyår ju =)

Tack för en fantastisk och inspirerande blogg!

/Wiveca

Ingela H
9 år sedan

Jag har gravad lax o räkor. Tar det istället för kräftorna. Förrätt till nyårsfest!

Laila
9 år sedan

underbart gott och fräsch förrätt ☺

Nästa inlägg

Höstgryta med fläskfile & soltorkade tomater

7
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x