Visst blir det mycket grillat nu när sommarlovet har börjat, men till de dagarna ni inte planerat grillmat – så måste ni pröva detta receptet.
En krämig sås med smak av rosepeppar till den möra fläskfilen- det kan inte bli annat en smaskens.
Klipp över lite färska örter & strö över några korn med rosepeppar så blir det tjusigt värre.
Det här behöver du till denna middag :
600 gram putsad fläskfile
200 gram philadelphiaost
2 1/2 dl grädde
2 msk kinesisk soya
1 tsk dijonsenap
1 msk med grovkrossad rosepeppar
Serveras med ris eller potatis eller varför inte en god pasta
Gör så här:
Skär filen i mindre bitar och bryn dem i en stekpanna.
Vispa ihop philadelphia, grädde, soya, dijonsenap & den krossade pepparn & värm upp en kastrull. Häll detta över filebitarna och låt sjuda upp tillsammans, låt puttra på svag värme i några minuter.
Sedan är det klart att serveras.
❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
Och självklart ett litet klädtips inför helgen. För huuuuur snygga är inte jackorna på Bubbleroom.
Kolla in dem här
Och denna?! Villhöver båda.
❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
Vad kan man ersätta sojan med om man inte tål den??
Colorit eller Worcestershire sås
Det här var det som stod på vårt bord nu på självaste midsommarafton. Tack för ett fantastiskt gott recept! Kommer räknas som en favorit här hemma! Vi åt den som receptet var, med fläskfilé och klyftpotatis. Nästa gång ska jag prova det med kyckling och ris! Såsen kunde nästan ätas som soppa… Mmm…
Hur många personer räcker det till
Denna blir det ikväll. Kan inte bli annat än fullträff. Alla ingredienser passar så bra tillsammans. Men har ej bestämt vad vi ska ha för tillbehör än, mer än en god sallad 😉