Hej igen,
Vad är det för trist och grått väder vi har- vill ju ha mera vårsol istället. Å andra sidan har jag hunnit med att rensa hela köket och jobba klart massa på datorn istället för att vara ute och fixa i trädgården. Hoppas på vackert väder till helgen*håller tummarna* , hade ju räknat med att kunna grilla lite grann då. Något bland det godaste som finns och all mat smakar bättre efter en stund på kolgrillen. ( Ingen gasolgrill här inte) 😉 Sist blev det tunna kycklingfileer och halloumiost. Det går ju såklart att steka inne i stekpannan- men det är ju inte riktigt samma sak.
Galet gott att blanda ner en en fräsch sallad – här med machesallad, rödlök , tomater, gurka.
Här med en snabb och god kall sås : några msk creme fraiche som blandas med en tsk chilisås.
Klart!
Låter supergott, och vilken enkel och bra sås. Måste dock ändå slå ett slag för gasolgrill! Slår kolgrillen med hästlängder! Klart att grilla på nån minut och smaken är det ingen skillnad på! Bevisat i otalig blindtester, läs gärna här http://www.dn.se/ekonomi/din-ekonomi/kol-eller-gasol-smaken-ar-lika/. Vet inte vad vi gjorde innan vi köpte vår. Ett himla planerande och väntande och sen blir ibland det i slutändan ändå ingen bra glöd att grilla på. Nu grillar vi mycket oftare, speciellt med otåliga barn. Inget glömt grillkol heller, en tub med gasol räcker länge….Och stekplattan är oslagbar. Ha en bra dag och tack för en fin blog och alla trevliga recept!!