Fredagskväll och matlagning pågår här,
Vi håller på att laga en lime-och honungfile till middag, roligt med marinader att man kan variera smakerna så mycket. Denna marinaden passar även till kyckling – men idag hade vi ytterfile i kylen så vi jobbade med det istället. Har ni några roliga tips på marinader så tipsa gärna i kommentarsfältet. Till detta blir det klyftpotatis, en sås och så varmt smörigt vitlöksbröd. Nomnom
Flera frågor har jag fått om min bänkskiva i köket och det är en öländsk natursten, vi är så nöjda med den. Och mer om den och vårat kök kan ni läsa och se bilder på om ni klickar HÄR Det blåa kaklet i köket som jag tyckte var väldigt charmigt när vi flyttade hit, tror jag att vi snart kommer byta till något mer neutralt. Jag har tittat ut flera fina vita plattor som jag hoppas på att mannen här hemma ska tycka är finare också 😉
Hej Jenny!
Måste bara berätta att jag gjorde ”din” Pad Thai nu ikväll och den blev hur god som helst, trots snöstorm utanför fönstret:-).
Ha en riktigt bra helg.
Kram
Vad roligt, jag tycker också den är den bästa hemmagjordaPad thai :en en så länge,
Kram
Hej Jenny! Vill bara tipsa dig att du kan måla på kaklet. Ha en trevlig helg kram Carina
En marinad vi brukar anv är soja, olja, grillkrydda och chiliflakes ev lite vitpeppar. Denna marinas funkar till all sorters kött’