Mums vad det är gott att grilla, hoppas att vi får flera fina grillkvällar till innan kylan kommer.
Fast visst går det fortsätta grilla året om, men det är ju inte riktigt samma sak att stå ute och grilla i minusgrader och snö….
Nu grillade vi lite kycklingspett och slängde ihop lite potatissallad till det. Med en stor krispig grönsallad och en god vitlökssås till.
På ett ungefär vad vi hade i potatissalladen.
1 kastrull med kokta kalla potatisar
4 dl creme fraiche
2 msk majonäs
1 näve finhackad inlagd gurka
1 finhackad rödlök
1 msk fryst dill
salt, örtkryddor och citronpeppar
Gör så här :
Tärna den kalla potatisen i lagom stora bitar.
Rör ihop ”geggan ” för sig med kryddor och blanda sedan upp med potatisen.
låt stå kallt fram till servering.
En krämig potatissallad som passar till det mesta.
Hej. Det ser väldigt sommargott ut! Har du någon marinad på kycklingen innan du grillar den? Eller vad kryddar du den med? Mvh Sanna
Hej!
Vad är det för örtkryddor du använder ?