Nu börjar det bli lite ordning i den lilla damens nytapetserade rum. Hon är så nöjd och tycker det blev sååå fint, med den hon hade valt. Och jag har inte hunnit uppdatera tidigare men lunchen åt vi för många timmar sedan….
jag plockade ihop en sallad av det som fanns hemma ( medan barnen valde baconsås med spagetti )
Kyckling, isbergssallad, rödlök , fetaost, valnötter och vitlökssås.
Matiga sallader är väl något man bara inte kan tröttnar på?
Det är så gott!
Mmmmmm. Gött
Hej Jenny! När du steker kycklingsfile i ugn?
Hur många grader har du i? Lägger du bara kycklingen i en form pendlar på lite olja o kryddor ? Tänkte göra de idag med lite ris och currysås
Jonna
Det är olika hur bråttom jag har. Men mellan 180 – 200 grader.
Jag brukar pensla med rikligt med olja och kryddor innan ugnen, och då och då ( och vända dem någon gång då och då )
🙂 Lycka till med maten.
Men hur lång tid ?? =) jag har varmluftsugn 🙂 tack för snabbt svar
Det beror på hur tjocka filerna är.
Prov skär för att se att kycklingen inte är rosa, eller att det är rosa köttsaft som rinner ut.