Hej hej,
Hur har ni det nu i semestertiderna ? Hinner ni fundera något på middagsmaten- annars har jag ett mycket gott tips idag. För vi lagade en busenkel middag igår och det blev uppskattat av alla och det var bara tomma tallrikar efteråt. Bästa betyget 🙂
Barnen åt med ris till och jag & Jonathan med en stor sallad med massa gott i.
Till 4 personer:
4 kycklingfiler
smör
salt & peppar
1 boll med mozzarella
lite bladspenat
5 klippta soltorkade tomater
+ 2 msk av oljan från dem
5 stycken delade körsbärstomater
Serveras med ris och fetaostsås
Gör så här :
Ställ ugnen på 200-220 grader.
Smörstek kycklingfileerna och salta och peppra , blanda ner bladspenaten så att de bara hinner hettas upp & bli mjuka -när fileerna är genomstekta så skär dem i lagom stora bitar
Och fördela ut dem i en ugnssäker form, klipp över soltorkade tomater, ringla över oljan, skär tomaterna och lägg dit och tillsist fördela ut mozzarellan. Salta och peppra ett jämnt lager över hela formen In i ugnen i 10 – 15 minuter – eller tills osten är perfekt smält.
Klart att serveras.
Innan ugnen
Perfekt sommarmat! Ser så vackert och gott ut. Här blev det enkelt i form av Pasta Bolognese i dag 🙂
Ser gott ut, det måste testas!!
Vilken enkel och god rätt! Jag förstår att detta gick hem där hemma 🙂
Hej Jenny !
Vill bara säga att denna rätt gick hem hos hela familjen;))
Gud så god fetaostsåsen var;))
Mannen berömde mig men kunde inte ta åt mig hela äran?!?!
Tack än en gång för härlig inspiration<3
kram
Linda
Vad roligt att höra 🙂
Ja, fetaostsåsen gör vi numera varjegång vi grillar och gärna till kött, kyckling eller lax – passar till det mesta. 😀
Kram
Åh, så gott detta var! Gjorde fetaostsåsen och sallad till (y) Kan bli en ny favorit…..Tack!
Ser inte recept på nån fetaost sås?:)
Går inte klicka upp fetaostsåsen!!!:((( hur gör man den?
Det är nog en tidigare länkning från förra bloggen.
Sök i sökrutan så hittar du 🙂
Vad är receptet p fetaostsåsen?
Var är receptet å fetaostsåsen?
Sök fetaostsås i sökrutan 🙂
Kanon!
Missat sökrutan helt