Nu i rabarbertiderna har jag fått in många önskemål om tips på vad för gott man kan laga / koka med dessa. Så jag tänkte att jag skulle försöka leta fram lite av vad jag har gjort på bloggen under åren, men många fler pajrecept finns om ni söker i rutan till höger, för rabarerpaj med olika smaker är nog det vanligaste. Men vill ni göra något annorlunda så rekommenderar jag varmt rabarberchutneyn som ni hittar nedan.
Har du fler tips – så skriv gärna dem i kommentarsfältet.
Söt rabarber-och jordgubbspaj
Det är alltid trevligt att bjuda på en smulpaj med rabarber.
Fantastiskt god och somrig rabarbersaft
Till sommarens grilltallrik är det gott med rabarberchutney
Thelmas paj med hallon och rabarber
Krämig och gräddig rabarberglass
En knäckig paj med smak av rabarber och kanel
Hoppas ni hittar lite inspiration här bland förslagen
Och till alla nya läsare : för att ni nu inte ska tappa bort bloggen när du väl har hittat hit – så vet ni väl att det går att följa den via facebook HÄR
Via bloglovin som uppdaterar så fort något nytt skrivs något nytt, den hittar du HÄR
Och snart kan ni följa mig via instagram igen @jennysmatblogg – min mobil är på lagning bara, så jag har varit telefonfri sen förra veckan. Lagom roligt, men snart så.
På återseende bloggisar.
Rabarber är så gott! Jag har några recept att bjuda på:
http://hovkonditorn.blogspot.nl/2013/05/rhubarb-quark-cake.html
http://hovkonditorn.blogspot.nl/2013/05/rhubarb-coconut-cookies.html
http://hovkonditorn.blogspot.nl/2012/08/rhubarb-coconut-pie.html
Kram, ha en fin dag!
Hej Jenny!
Tack för en bra blogg. Jag brukar ofta plocka recept från din sida och du är superduktig på speciellt bakning. Tyvärr tycker jag dina matrecept är så lika. Nästan alla matrecept innehåller creme fraiche, grädde och philadelphiaost i såserna. Smakerna blir väldigt lika, även om det är gott. Kan du variera lite mer?
Hej Nina.
Kul att du gillar bak-recepten.
Ja, det finns massor av olika recept på såser på bloggen, med och utan creme fraiche eller grädde.
Det är bara att söka bland tidigare recept. Sedan har man olika smaker, jag gillar inte vattniga såser så är det ju. 😀
trevlig tisdag
Just rabarber och jordgubbar ihop är ju en smakrik sensation. GOTTELIGOTT!
Hej Jenny!
Rabarberkräm är en höjdare därhemma och en favorit från barndomen!
Tack för en så fin och inspirerande blogg som besöks flera gånger dagligen. Kramar!
Vad roligt att höra att du kikar förbi några gånger om dagen.
Ses sen då 🙂
Kram