Tjingeling!
Jo, bion vi såg igår med Tompan i huvudroll hette Oblivion, en sådär lagom bra rymd och framtidsfilm. Den får 3 av 5 möjliga stjärnor av mig,och det är ju alltid trevligt att gå på bio. Sen blev jag lite imponerad av hur tuff design flygplanen och motorcyklarna hade, nu vet vi vad vi har att vänta inom mortorvärlden sådär runt år 2077 😉 Vitt högglansiga allihopa- riktigt fint.
Bläddrade igenom bilderna i kameran i morse, och märkte att jag inte hade skrivit om denna goda fiskrätt – går att byta ut laxen mot vilken fisk man nu har hemma.
Det här behöver du:
4 portionslaxar
flingsalt
2 dl creme fraiche
200 gram philadelphiaost
1 msk finhackad dill ( färsk eller fryst)
1 msk gräslök ( färsk eller fryst)
Salt & citronpeppar
Gör så här:
Ställ ugnen på 200 grader.
Lägg de tinade laxbitarna, i en smord ugnsform och rör ihop creme fraiche och philadelphiaost slätt.Rör ner örter, salt och citronpeppar och bred ut över laxen, och ställ sedan in i nedre delen av ugnen.
Ta ut efter 25- 30 minuter eller när laxen är färdig.
Servera med kokta grönsaker om du äter LCHF.
Annars gott att servera till färskpotatis, eller ris.
Laxen ser riktigt smarrig ut!!
Ja, det är alltid gott med lax 🙂
Kram
Jättegott!! Kommer göra fler gånger!
Har du ngt tips vad man kan ha ibostället för gräslök? Min man har lök allergi
dill är säkert jättegott 🙂
Jätte gott va det. Min son la på parmesanost blev smaskigt ska göra den fler gånger och såsen va god kall med ☺