Nu är det lunch här i växjö , inget varken lyxigt eller spännande idag direkt. Det blev hämtlunch från stan, kycklingssallad med friterat pizzabröd ( det är iochförsej riktigt gott, om ni inte prövat det tidigare ) men varför envisas med att ha ananas i salladen? Jag gillar ananas i sej, men inte tillsammans med mat.
Finns det egentligen någon som gillar det 😉 ?
Men nu lite snabb lunch, sen måste jag fixa klart bilderna inför ett kommande jobb.
Nä jag ha aldrig begripit heller varför man har ananas i maten!svär ve och fasa när man glömmer säga till att man inte vill ha det där! DÄremot så ananspaj är ju himla gott!
Ja, men till efterrätt är det gott.
Eller bara färsk ananas på en fruktbricka- det är gott.
Jo JAG! Älskar ananas i salladen och på pizzan! Mums! 🙂
😀 jordgubbar gillar jag i sommarsalladen, men ananas … näe. Det har jahg inte lärt mej gilla än
Jag älskar ananas i mat! Gärna på pizza, eller varma mackor och speciellt tillsammans med kassler! Mums! 🙂
Däremot bananer, eller nötter i mat? DET är något jag inte förstår! 😉 Behöver jag nämna att Flygande Jakob INTE är något jag äter. 😉
Oj , och jag älskar jordnötter i mat! 🙂
Haha, om du frågat för typ ett år sedan så hade jag sagt NEJNEJ till ananas i mat men NU bara älskar jag det 🙂 så lustigt?! Gillar det på pizza, i salladen o typ på kassler… Mums! Och det fräschar verkligen upp på en stabbig kebabpizza 😉 (Som jag egentligen inte gillar så mycket) Kramis
Ha ha , vem vet. Jag kanske lär mig tycka om det så småning om också då 😎
Hej!
Ananas i mat är så himla gott, på pizza och till varma smörgåsar.
Något som också är himla gott är kasslergratängm, kokt ris i botten, kassler, ananas skivor ovanpå och sen grädde och riven ost, mums.
Men det är tur att vi alla är olika, inget fel i det. 🙂
Ha en fortsatt bra dag.
Kram <3
Den maträtten gjorde alltid min mamma varje fredag när vi var små:-)
Jag fick pilla bort ananasen
Trevlig Måndag!
kram
Aah jag håller med! Ananas i mat får mig att rysa haha 🙂 Jag säger detsamma om banan i mat. Blä!!
Ananas som frukt, helst grillad en sommarkväll med en god vaniljglass=mums. Men i mat oavsett varm eller kall-usch! Samma med banan, inte i mat usch! Men visst lär man sig att tycka om annan mat när man blir äldre, oliver tex. pillade alltid bort det förrut och nu skulle jag kunna inta en middag som består bara av oliver 🙂
Det där känner jag igen Viola, nu kan jag äta en hel burk gröna oliver, ensam fram för tvn 🙂
Tänk vad tråkigt det vore om alla hade samma tyckte och smak, eller hur! Jag själv avskyr paprika! ”Rapar” det i flera timmar sedan, haha!
Men jag själv älskar ananas i mat, men det ska vara färsk och inte konserv!
Som kasslergratängen ovan, på kebebpizza, ananascoleslaw, i thaiköttgrytor, till tacos, på grillspettet eller i kycklingwooken.
Mums 😉
Jag ääälskar ananas i maten, till efterrätten eller att bara skiva upp och äta som den är! Muuuums. 😉 Banan och annan slags frukt klarar jag däremot inte av i matlagningen. Något som är jättegott är att steka färsk ananas i kanel, honung och kokos och servera tillsammans med vaniljglass!
Ha en trevlig Valborg!
Kram på dig!