Igår var det strålande väder även när vi kom hem till Växjö, så vi tände grillen och slängde ihop en vitlökssås, har inte alla kryddmått på någon lista utan man får smaka av lite hur starkt man vill ha det. Grillade champinjoner med färskost är ett måste till grilltallriken, och lätt att variera med olika sorters smaker
Vitlöksås på creme fraiche :
5 dl creme fraiche
2 pressade vitlök
1 msk chilisås
salt
citronpeppar
örtkrydda
Rör ihop ett par timmar innan och låt stå kallt innan servering.
Kusin Fanny hjälper Nomi att hälla upp maten, och det var så pass varmt att vi kunde sitta ute och äta.
Nu ska vi promenera till dagis och lämna av Fanny där- för hon har prao där denna veckan, och jag och Nomi ska gå och fika hos hennes dagiskompis idag på förmiddagen.
Återkommer så snart jag hinnere med ett fikarecept vi prövade förra veckan.
Hur bra det ser ut!! Mumsigt
Det syns att de är kusiner! Så lika 🙂
Kul att läsa lite mer om din familj! Kram
Men dom där champinjonerna såg ju goda ut! Har du recept på dem också? 🙂
Det är färskostfyllda champinjoner.
Champinjoner fyllda med färskost / typ smaksatt philadelphiaost 🙂
Gott!! När du skriver ”chilisås” – vilken typ av chilisås menar du då?
Vilken man tycker är godast- det finns både starka och svaga.
jag hade Heinz chilisås denna gången. ( de står bland kethupen i matbutikerna)
Fyller du champinjonerna innan du grillar dem?
Japp.