Godmorgon måndag,
Sätter mig en liten stund framför datorn med en kopp kafffe – jag har precis lämnat kidsen i skolan – Nomi är ledig måndagar ( och fredagar ) och är hemma hos mej. Ingen sol i sikte än så länge, men det är iallafall inte speciellt kallt ute idag. Igår var en trevlig eftermiddag och vi åkte bort till Ingela och Peter och fikade – hon hade bakat jättegoda pärninbiskvier, detta måste jag provbaka inom kort, jättegott.
Nomi har plockat in en söt bukett med blommor från trädgården-
härlit när trädgården äntligen börjar blomma efter denna långa vinter.
Kikar förbi om en stund med ett nytt recept, som kanske kommer till användning nu när grilltiderna snart är här!
Åh, så underbar bukett! Scilla är verkligen vår. Älskar din blogg, den har verkligen allt.
Kram
😀 vad glad jag blir att höra det.
Är det scrilla de här blåa blommorna heter? ! Ja vårfina 🙂
Godmorron, har precis varit och tränat, underbart skönt. Bakade ju din vita kladdkaka till efterrätt igår, TOPPENBETYG från hela familjen, även lilkillen som inte gillar sånt annars. Ha en skön måndag. Kram kram
Anna-Lena : Jag borde nog också ta tag i träningen. Men jag är helt enkelt för lat.
Vilket underbart betyg på kladdkakan – roligt
Kramar
Idag blir det dina mozzarellaköttbullar till middag.
Tack för bästa bloggen. Så glad att jag har dej 😉 så är även resten av familjen.
De tycker jag är toppen i köket numera 😉 tack tack tack.
Kram
😀 Men vad roligt att höra!
Godm….eller godförmiddag kanske passar bättre nu? 🙂
Har en fråga ang dina mozzarellaköttbullar som jag tänkte laga till imorgon: Jag brukar ju alltid steka mina köttbullar i ugnen; tror du man kan göra det även med mozzarellaköttbullarna?
…och så en fråga till; till dig som är duktig matlagare: vilket kött lämpar sig bäst till kalops? Brukar du göra det och har du i så fall något bra recept på det?
Det går säkert göra dessa i ugnen. Men då blir det inte lika gott att göra såsen.
Jag använder stkskyn till att göra den.
Kalops är ingen favoriträtt… så jag har tvärr inget recpet på det här på bloggen :/ Högrev är det köttet man brukar använda. Tänk på att koka lääääänge så att det inte blir segt.
Lycka till.
Kram
Ah okey; tänkte inte på såsen 🙂 Bäst att steka dem istället då 🙂
Ja, jag tror det blir godast.
Sen är köttbullar i ugn jättesmidigt. Det brukar jag göra, och frysa in. Bra när barnen inte gillar maten ( bara steka upp och koka pasta )
Eller göra köttbullsmackor till tv:n 🙂